logo

2020.09.21., hétfő · 

Máté, Mirella

Impresszum

A honlap üzemeltetője

BPG Consulting Kft.

Székhely: 4027 Debrecen, Dózsa Gy. u. 16.

Levelezési cím: 4027 Debrecen, Dózsa Gy. u. 16.

Cégjegyzékszám: 09-09-022132

Adószám: 23687851-2-09

 

Elérhetőség

Email: info@foldbirtok.hu

Facebook: www.facebook.com/foldbirtok.hu

Facebook Messenger: m.me/foldbirtok.hu

Telefon: 0670/2561894

 

A www.foldbirtok.hu komplex mezőgazdasági információs honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alá esik, bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva.

A www.foldbirtok.hu honlap tartalmát látogatóink személyes felhasználásra letölthetik, képernyőjükön megjeleníthetik, kinyomtathatnak oldalakat, de azokat nem sokszorosíthatják. A felhasználók a honlap tartalmát, illetve annak részeit kizárólag saját felhasználásra, személyes célra használhatják.

Tilos a honlap egészének, vagy bármely részének elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése, valamint bármilyen formában történő újraközlése a BPG Consulting Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A jogtalan felhasználás büntető-, vagy polgári jogi következményeket von maga után.

A honlapon megjelenő valamennyi cikk, vélemény, elemzés az azt elkészítő személy szakmai véleményét tükrözi, befektetési ajánlásnak nem minősül. A honlapon szereplő bármely szerzői műnek vagy azok részleteinek a szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül való bármilyen felhasználása tilos. A BPG Consulting Kft. a megjelent cikkekre, véleményekre, elemzésekre alapított ügyletekkel kapcsolatos semmilyen kárért vagy költségért felelősséget nem vállal.

 

A Foldbirtok.hu az MTI híreit használja

 

Ajánló